Pratite naše novosti - Travanj 2012.

 

31.04. - 01.05.

Sudjelovali smo 4. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije

 

4. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, otvorio je danas u Skradinu pomoćnik ministra poljoprivrede Goran Rubin. Županija partner na ovogodišnjem sajmu je Koprivničko-križevačka županija, a gost sajma je tuzlanski kanton iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Pored domaćina sajma šibensko-kninskog župana Gorana Pauka i domaćina Grada Skradina gradonačelnika Nediljka Dujića, svečanom otvorenju nazočio je i šibenski zamjenik gradonačelnika i zastupnik u Hrvatskom saboru Petar Baranović, te savjetnik ministra turizma Ivo Bašić, zatim župan Bjelovarsko - bilogorske županije Darko Koren, gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg te ministrica razvoja i poduzetništva tuzlanskog kantona Dijana Bilanović.

 

 

29.03. - 01.04.

9. Mediteranski sajam u Dubrovniku

 

U Dubrovniku će se od 29 .3 do 1. 4. u hotelu Tirena - Babin kuk Dubrovnik održati 9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bolja i zelenog poduzetništva. Ta specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Dubravačko neretvanskoj županiji na području ekološke i tradicijske poljoprivrede te ostalog zelenog poduzetništva. Na sajmu 2005. Dubravačko neretvanska županija proglašena je GMO FREE županijom. Ovogodišnja orijentacija 9. Mediteranskog sajma su novi proizvodi; električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala. Biti će održana i 4. dani meda na nivou županije.Dodijeljene će biti i nagrade za najbolji nastup, najbolji proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH na sajmu. Promovirani će biti i znakovi "Izvorno hrvatsko", "Hrvatska kvaliteta" i "Hrvatski otočni proizvod", a time i proizvodi koji su te znakove već dobili. Na sajmu će biti više predavanja, prezentacija, okruglih stolova i atraktivnih kulturno zabavnih i gastronomskih sadržaja.

Više >>

 
 

 

Ostalo

Arhiva